jueves, 14 de mayo de 2015



ESPAGUETIS (Receta de Ellen James)

Ingredientes:
- Espaguetis (a ser posible italianos)
- Champiñones crudos blancos y frescos
- Anchoas
- Tomate
- Aceitunas
- Aceite de oliva
- Albahaca

Elaboración:
 Cocer los espaguetis. Si es en invierno los dejamos tal cual, si es en verano los dejamos enfriar.
Mezclar con el resto de ingredientes troceados y en crudo en el último momento.
Aliñar todo con aceite de oliva y albahaca.



ESPAGUETIS (Recepta d'Ellen James)

Ingredients:
- Espaguetis (si pot ser italians)
- Xampinyons crus blancs i frescos
- Anxoves
- Tomaca
- Olives
- Oli d'oliva
- Alfàbrega

Elaboració:
Coure els espaguetis. Si és a l'hivern els deixem tal qual, si és a l'estiu els deixem refredar.
Barrejar amb la resta d'ingredients trossejats i en cru en l'últim moment.
Amanir tot amb oli d'oliva i alfàbrega.


No hay comentarios:

Publicar un comentario