martes, 12 de abril de 2016


HOJALDRE CON FRESAS Y NATA (Receta de Inma Fuentes)


INGREDIENTES
- Una lámina de hojaldre.
- Fresas.
- Nata montada.



ELABORACIÓN
Cortar la lámina en cuadrados del tamaño deseado ( 10cm. x 10cm. ). Precalentar el horno y poner los cuadrados a 180ºC unos 10 ó 15 min. Abrir los cuadrados (que se habrán hinchado) y rellenar con nata y las fresas. Tapar y servir.





PASTA FULLADA AMB MADUIXES I NATA (Recepta d'Inma Fuentes)

INGREDIENTS
- Una làmina de pasta fullada.
- Maduixes.
- Nata muntada.

ELABORACIÓ
Tallar la làmina en quadrats de la grandària desitjada ( 10cm. x 10cm. ). Precalfar el forn i posar els quadrats a 180ºC uns 10 o 15 min. Obrir els quadrats (que s'hauran unflat) i emplenar amb nata i les maduixes. Tapar i servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario