jueves, 14 de abril de 2016





LLETEROLA (Receta de Ana Belén Castillo)

INGREDIENTES
- Lleterola (mollejas de cordero)
- Ajos
- Sal y hojas de laurel
- Un vasito de vino blanco

ELABORACIÓN
Sofreír unos ajos, a continuación añadir la lleterola, sal y unas hojitas de laurel a trocitos. Cuando ya esté bastante doradito, introducir un vasito de vino blanco y dejar reducir hasta que quede sequito. De un día para otro más rico porqué coge más el sabor.



LLETEROLA (Recepta d'Ana Belén Castell)

INGREDIENTS
- Lleterola (lletons de xai)
- Alls
- Sal i fulles de llorer
- Un gotet de vi blanc

ELABORACIÓ
Sofregir uns alls, a continuació afegir la lleterola, sal i unes fulles de llorer a trossets. Quan ja estiga bastant daurat, introduir un gotet de vi blanc i deixar reduir fins que quede sec. D'un dia per l'altre més bo perquè agafa més el sabor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario