martes, 26 de abril de 2016



PECHUGA DE POLLO CON YOGUR Y CURRY (Receta de Inma Fuentes)

Una manera diferente y sencilla de preparar la humilde pechuga de pollo.


INGREDIENTES
- Una pechuga de pollo o pavo.
- Un yogurt griego.
- Curry Korma.



ELABORACIÓN
Trocear la pechuga en bocaditos y saltearla con un poco de sal. Añadir el yogur y espolvorear un poco de curry (en este caso he usado el Korma pero sirve el que tengáis). Dejar unos dos o tres minutos moviéndolo un poco y listo. Muy fácil,rápida y rica!




PIT DE POLLASTRE AMB IOGURT I CURRY (Recepta d'Inma Fuentes)

Una manera diferent i senzilla de preparar l'humil pit de pollastre.

INGREDIENTS
- Un pit de pollastre o pavo
- Un iogurt grec
- Curry Korma

ELABORACIÓ
Trossejar el pit de pollastre a trossets i ofegar-ho amb un poc de sal. Afegir el iogurt i un poc de curry (en aquest cas he utilitzat el Korma però vas qualsevol que tingueu) Deixar uns dos o tres minuts removent un poquet i ja està. Molt fàcil, ràpida i bona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario