lunes, 23 de mayo de 2016
CARACOLES (Receta de Inma Fuentes)
Plato de toda la vida
INGREDIENTES
-Caracoles.
-Cebolla.
-3 ajos.
-2 chorizos.
-Taquitos de jamón.
-Bote de tomate triturado.
-2 o 3 cayenas.
ELABORACIÓN
Trocear la cebolla y los ajos y rehogar con un poco de sal. Añadir las cayenas, los chorizos troceados y los taquitos de jamón. Rehogar todo y añadir el tomate. Dejar cocer todo hasta que esté a nuestro gusto. Antes de apagar rectificar de sal.
CARAGOLS (Recepta d'Inma Fuentes)
Plat de tota la vida
INGREDIENTS
- Caragols
- Ceba
- 3 alls
- 2 xoriços
- Trossets de pernil
- Pot de toamata triturada
- 2 o 3 caienes
ELABORACIÓ
Trossejar la ceba i els alls, ofegar amb un poc de sal. Afegir les caienes, els xoriços trossejats i els trossets de pernil. Ofegar tot i afegir la tomata. Deixar coure tot fins que estiga al nostre gust. Abans d'apagar, rectificar de sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario