sábado, 19 de noviembre de 2016




MARMITAKO DE ATÚN (Receta de Marta García)

INGREDIENTES
- Tomate
- Ajitos
- Cebolla
- Pimiento verde
- Pimiento rojo
- Caldo
- Patatas
- Atún

ELABORACIÓN
Cortamos el tomate, los ajitos, la cebolla, el pimiento rojo y verde, se sofríe todo, pasados unos minutos se echa el caldo, como no tenía eché tres vasos de agua y un poquito de whisky, cuando haya hervido un rato, echamos las patatas y el atún, lo dejamos durante un rato reposar y cena hecha.



MARMITAKO DE TONYINA (Recepta de Marta García)

INGREDIENTS
- Tomaca
- Alls
- Ceba
- Pimentó verd
- Pimentó roig
- Brou
- Creïlles
- Tonyina

ELABORACIÓ
Tallem la tomaca, els alls, la ceba, el pebrot roig i verd, se sofregeix tot, passats uns minuts es tira el brou, com no tenia vaig tirar tres gots d'aigua i una miqueta de whisky, quan haja bullit una estona, tirem les creïlles i la tonyina, ho deixem durant una estona reposar i sopar fet.

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