martes, 27 de diciembre de 2016












LOMO CON SALSA DE QUESO Y PATATAS AL PESTO (Receta de Minerva García)

ELABORACIÓN


Nada, es muy simple, porque las salsas son compradas. Poca faena hay aquí. El lomo se sofríe un poco y se le pone la salsa y los tomates. Luego se mete un poco al horno a 190°. Las patatas se cuecen y luego se pasan un poquito con aceite (muy poco). Y añadimos la salsa.
Algo muy sencillo y poco laborioso, pero que gustó mucho a mis invitados.





LLOM AMB SALSA DE FORMATGE I CREÏLLES Al PESTO (Recepta de Minerva García)

ELABORACIÓ

Gens, és molt simple, perquè les salses són comprades. Poca faena hi ha ací. El llom se sofregeix una mica i se li posa la salsa i les tomaques. Després es fica una mica al forn a 190°. Les creïlles es couen i després es passen una miqueta en oli (molt poc). I afegim la salsa.

Un plat molt senzill i poc laboriós, però que va agradar molt als meus convidats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario