jueves, 12 de enero de 2017





CINTAS AL ROQUEFORT CON ESPINACAS (Receta de Ana Belén Castillo)

INGREDIENTES
- Cintas de pasta
- Media cebolla
- Espinacas (esta es congelada en hojas)
- Unos pocos piñones
- Un buen trozo de queso roquefort
- Un brick de nata.

ELABORACIÓN
Dorar media cebolla y añadir la espinaca,  saltearla un poco hasta que se deshaga, añadir unos pocos piñones, luego añadir un buen trozo de queso, Cuando se deshaga añadir un brick de nata y listo.




CINTES Al ROCAFORT AMB ESPINACS (Recepta d'Ana Belén Castillo)

INGREDIENTS
- Cintes de pasta
- Mitja ceba
- Espinacs (aquesta és congelada en fulles)
- Uns pocs pinyons
- Un bon tros de formatge rocafort
- Un brick de nata.

ELABORACIÓ
Daurar mitja ceba i afegir l'espinac, hofegar-la una mica fins que es desfaça, afegir uns pocs pinyons, després afegir un bon tros de formatge, Quan es desfaça afegir un brick de nata i llest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario