domingo, 20 de diciembre de 2015


ROCAS DE CHOCOLATE (Receta de Mari Carmen Navarro)


Esta receta es de Tere Navarro.



INGREDIENTES
-250 gr de chocolate negro 
-60 gr de cereales de trigo con miel
-45 gr de avellanas
-55 gr de nueces



PREPARACIÓN
-Se trocean a grosso modo las nueces y las avellanas, el trigo se deja entero.
-Se derrite el chocolate al baño maría o en microondas (mas o menos unos 3 minutos).
-Se ponen los frutos secos y el trigo con el chocolate y se mezcla todo.
-Con dos cucharillas ir rellenando las cápsulas de papel.



ROQUES DE XOCOLATA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquesta recepta és de Tere Navarro.

INGREDIENTS
-250 gr de xocolata negra 
-60 gr de cereals de blat amb mel
-45 gr d'avellanes
-55 gr de nous

PREPARACIÓ
-Es trossegen a grosso modo les nous i les avellanes, el blat es deixa sencer.
-Es fon la xocolata al bany maría o en microones (mes o menys uns 3 minuts).
-Es posen la fruita seca i el blat amb la xocolata i es barreja tot.
-Amb dues culleretes anar emplenant les càpsules de paper.

No hay comentarios:

Publicar un comentario