martes, 12 de abril de 2016



CARPACCIO DE CALABACÍN (Receta de Inma Fuentes)

INGREDIENTES
- Calabacín
- Un limón
- Aceite
- Queso parmesano o cualquier otro curado y con sabor

ELABORACIÓN
Es muy fácil, sólo hay que cortarlo muy fino, escurrirle un limón, añadir un chorrito de aceite y ponerle por encima unas escamas de queso tipo parmesano. Por supuesto el calabacín crudo, pensad que es como un pepino.




CARPACCIO DE CARABASSETA (Recepta d'Inma Fuentes)

INGREDIENTS
- Carabasseta
- Una llima
- Oli
- Formatge parmesà o qualsevol un altre guarit i amb sabor

ELABORACIÓ
És molt fàcil, només cal tallar-ho molt fi, escórrer-li un llimó, afegir un doll d'oli i posar-li per damunt unes escates de formatge tipus parmesà. Per descomptat la carabasseta crua, penseu que és com un cogombre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario