martes, 31 de mayo de 2016


AMANIDA ÚNICA (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)

Li dic  "única" perquè per mi és plat únic.

INGREDIENTS
- Creïlla bollida i pelada
- Cogombre
- Tomaca
- Panís
- Mescla de canonges, fulla de roure i espinacs
- Tonyina natural
- Olives
- Pernil picat
- Trossets de formatge Idiazábal (un dia és un dia)

PREPARACIÓ
Posar tots els ingredients en una safata i adobar amb sal, julivert picat, vinagre de pona i oli
Ah !! i la safata de l'amanida no és per a mi soles.



ENSALADA ÚNICA (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

Le llamo única porqué para mi es plato único

INGREDIENTES
- Patata hervida y pelada
- Pepino
- Tomate
- Maíz
- Mezcla de canónigos, hoja de roble, espinacas
- Atún natural
- Aceitunas
- Jamón picado
- Trocitos de queso Idiazábal (un día es un día)

PREPARACIÓN
Poner todos los ingredientes en una bandeja y aliñar con sal, perejil picado, vinagre de manzana y aceite. Ah, y la bandeja de la ensalada no es para mi sola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario