miércoles, 1 de junio de 2016




ALCACHOFAS RELLENAS DE FOIE (Receta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTES
- Alcachofas
- Foie micuit
- Cebolla frita crujiente
- Crema balsámica

ELABORACIÓN
Pelar y poner a remojo las alcachofas con agua, vinagre y sal. Introducir al horno y tapar con papel de aluminio. Sacarlas y rellenar de foie y espolvorear con cebolla frita crujiente. Volver a introducir 5 minutos más y servir con crema balsámica, en este caso de fresa, muy recomendable.




CARXOFES FARCIDES DE FOIE (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTS
- Carxofes
- Foie micuit 
- Ceba fregida cruixent
- Crema balsàmica

ELABORACIÓ
Pelar i posar en remull les carxofes amb aigua, vinagre i sal. Introduir al forn i tapar amb paper d'alumini. Traure-les i emplenar de foie i posar per damunt ceba fregida cruixent. Tornar a introduir 5 minuts més i servir amb crema balsàmica, en aquest cas de maduixa, molt recomanable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario