L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 9 de marzo de 2017



CARRILLERAS DE CERDO CON CASTAÑAS (Receta de Amparo Segarra)

INGREDIENTES
- 1 cebolla
- 1 carlota
- medio puerro
- 1 hoja de laurel
- 2 dientes de ajo
- hierbas provenzales
- pimentón molido
- champiñones
- castañas pilongas
- 1 manzana reineta
- cacahuetes
- carrilleras de cerdo

ELABORACIÓN
Sellar las carrilleras, sofreír las verduras. Picar los ajos, el perejil y los cacahuetes y añadir al sofrito. Poner pimentón molido. Añadir las carrilleras. Pelar la manzana, añadir a la olla las castañas secas, las hiervas provenzales, el laurel y cubrir de agua. Cocer 20 minutos en olla rápida, sacar las carrilleras y las castañas. Triturar las verduras, volver a echar las carrilleras y las castañas a la salsa. Sofreír los champiñones con unos ajos. A la hora de emplatar poner unos pocos en cada plato.




GALTES DE PORC AMB CASTANYES (Recepta d'Amparo Segarra)

INGREDIENTS
- 1 ceba
- 1 carlota
- mig porro
- 1 fulla de llorer
- 2 dents d'all
- herbes provençals
- pimentó mòlt
- xampinyons
- castanyes pilongues
- 1 poma reineta
- cacauets
- galtes de porc

ELABORACIÓ
Segellar les galtes, sofregir les verdures. Picar els alls, el julivert i els cacauets i afegir al sofregit. Posar pimentó mòlt. Afegir les galtes. Pelar la poma, afegir a l'olla les castanyes seques, les herbes provençals, el llorer i cobrir d'aigua. Coure 20 minuts en olla ràpida, traure les galtes i les castanyes. Triturar les verdures, tornar a tirar les galtes i les castanyes a la salsa. Sofregir els xampinyons amb uns alls. A l'hora d'emplatar posar uns pocs en cada plat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario