L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 20 de febrero de 2017



MAGDALENAS DE CHOCOLATE (Receta de Magdalena Pastor)

Qué os parecen mis magdalenas con logo y todo? El logo del taller de Magda, claro.
Receta tradicional de Maruja pero yo le he cambiado 30 gr de harina por cacao en polvo (Valor). Aquí os pongo la receta original.

INGREDIENTES
-6 huevos
-300gr de harina
-240gr de azúcar
-240 ml aceite girasol ( o si te gusta el sabor fuerte pues de oliva)
-1 sobre Royal
-1 sobre de gaseosas (azul y blanco)


ELABORACIÓN
Precalentar el horno.
Tamizar la harina junto con la gaseosa y la levadura. Batir los huevos con el aceite hasta que blanqueen un poco. Añadir el azúcar, batir hasta integrar. Añadir la harina poco a poco con movimientos envolventes y uala!
Distribuir en cápsulas , salen 24 aproximadamente. 
Hornear a 180C durante 12-15 min hasta que estén doradas.




MAGDALENES DE XOCOLATA (Recepta de Magdalena Pastor)

Què us semblen les meues magdalenes amb logo i tot? El logo del taller de Magda, clar.
Recepta tradicional de Maruja però jo li he canviat 30 gr de farina per cacau en pols (Valor). Ací vos pose la recepta original.

INGREDIENTS
-6 ous
-300gr de farina
-240gr de sucre
-240 ml oli girasol ( o si t'agrada el sabor fort doncs d'oliva)
-1 sobre Royal
-1 sobre de gasoses (blava i blanc)

ELABORACIÓ
Precalfar el forn.
Tamitzar la farina juntament amb la gasosa i el llevat. Batre els ous amb l'oli fins que blanquegen una mica. Afegir el sucre, batre fins a integrar. Afegir la farina a poc a poc amb moviments envolupants i uala!
Distribuir en càpsules , ixen 24 aproximadament. 
Enfornar a 180C durant 12-15 min fins que estiguen daurades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario