L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 6 de febrero de 2017



GALLETAS DE SAN BLAS (Receta de Amparo Segarra)

INGREDIENTES
- 375 g azúcar
- 375 ml aceite de girasol
- 1 kg harina
- 3 huevos
- zumo de 1 naranja
- 2 papeles de cada color de litines (o gasificante)

ELABORACIÓN
Poner el aceite, el zumo de naranja, los huevos y el azúcar, batirlo todo. Poner los papeles de litines y echar la harina. Amasar bien, extender la masa, que no quede gruesa, cortar las figuras como queráis, mis nietos cortaron las figuras y pusieron las pulguitas de chocolate. Al horno ya caliente a 180-190º despacio que se hacen pronto.




GALETES DE SANT BLAS (Recepta d'Amparo Segarra)

INGREDIENTS
- 375 g sucre
- 375 ml olie de girasol
- 1 kg farina
- 3 ous
- suc d'1 taronja
- 2 papers de cada color de litines (o gasificant)

ELABORACIÓ
Posar l'oli, el suc de taronja, els ous i el sucre, batre-ho tot. Posar els papers de litines i tirar la farina. Pastar bé, estendre la massa, que no quede gruixuda, tallar les figures com vulgueu, els meus néts van tallar les figures i van posar les llàgrimes de xocolata. Al forn ja calent a 180-190º a poc a poc que es fan prompte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario