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lunes, 24 de julio de 2017




ARROZ CON CARNE PICADA Y VERDURAS (Receta de Encarna Castillo)


INGREDIENTES
- arroz
- carne picada 
- verduras a gusto ( yo las que tenía por la nevera : 1 pimiento verde, una zanahoria, una cebolla, medio calabacín )
- 3 cucharadas de tomate frito
- una cucharadita de pimentón de la vera
- agua
- una cucharadita de bovril




ELABORACIÓN
sofreír la carne con una poquita de sal
añadir las verduras y seguir sofriendo
añadir el arroz y seguir sofriendo
apartar un poco a los lados todo lo sofrito y sofreír muy poquito el pimentón, enseguida remover todo y añadir el doble de agua que de arroz, el tomate frito y el bovril. No lo había hecho nunca así y no me apetecía encender el horno y la verdad es que nos sorprendió lo bueno que estaba, lo volveré a hacer.




ARRÒS AMB CARN PICADA I VERDURES (Recepta d'Encarna Castillo)

INGREDIENTS
- arròs
- carn picada 
- verdures a gust ( jo les que tenia per la nevera : 1 pimentó verd, una carlota, una ceba, mig carabassí )
- 3 cullerades de tomaca fregida
- una culleradeta de pimentó de la vera
- aigua
- una culleradeta de bovril


ELABORACIÓ
sofregir la carn amb una poca de sal
afegir les verdures i seguir sofregint
afegir l'arròs i seguir sofregint

apartar una mica als costats tot el sofregit i sofregir molt poc el pimentó, de seguida remoure tot i afegir el doble d'aigua que d'arròs, la tomaca fregida i el bovril. No ho havia fet mai així i no em venia de gust encendre el forn i la veritat és que ens va sorprendre el bé que estava, ho tornaré a fer.

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