L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 10 de agosto de 2017




ENSALADA DE BERENJENA (Receta de Mari Carmen Ene)

La vi en un vídeo en el Face y me guardé la receta, me pareció muy interesante, y nos ha encantado! 


INGREDIENTES
-1 berenjena
-1 cebolla
-1 zanahoria
-1/2 pimiento rojo
-1 ajo
-perejil
-Maíz (no lo lleva la receta)
-1 cucharada de azúcar
-1 cucharada de vinagre 



PREPARACIÓN
Cortar la berenjena en tiras y poner sal, dejar reposar para que pierda el amargor un ratito, enjuagar y freír.
Cortar la cebolla y freír.
Todo lo demás va en crudo, yo he rallado la zanahoria, y el ajo en trocitos pequeños.
Mezclar todo y añadir el vinagre y el azúcar.





AMANIDA D'ALBERGÍNIA (Recepta de Mari Carmen Ena)

La vaig veure en un vídeo en el Face i em vaig guardar la recepta, em va semblar molt interessant, i ens ha encantat! 

INGREDIENTS
-1 albergínia
-1 ceba
-1 carlota
-1/2 pimentó roig
-1 all
-julivert
-Dacsa (no ho porta la recepta)
-1 cullerada de sucre
-1 cullerada de vinagre 

PREPARACIÓ
Tallar l'albergínia en tires i posar sal, deixar reposar perquè perda l'amargor una estona, esbandir i fregir.
Tallar la ceba i fregir.
Tot la resta va en cru, jo he ratllat la carlota, i l'all en trossets xicotets.

Barrejar tot i afegir el vinagre i el sucre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario