TORTA DE CHOCOLATE (Receta de Amparo Segarra)
INGREDIENTES
- 1 Danone de trufa de La Lechera
- 3 huevos
- 1 medida del danone de chocolate en polvo
- 1 medida del danone de aceite
- 1 sobre de levadura Royal
- 1 medida y media del danone de almendra molida
- Un puñado de nueces a trozos
- 1 cucharada de harina
ELABORACIÓN
Batir los huevos con el azúcar, añadir el aceite y el danone. Parar la batidora y agregar los demás ingredientes.
Forrar el fondo de la tartera con papel de horno. Echar el contenido y al horno precalenado a 180º hasta que al pinchar el palillo salga limpio. Cuando esté fría, desmoldar y adornar al gusto.
COCA DE XOCOLATA (Recepta d'Amparo Segarra)
INGREDIENTS
- 1 Danone de trufa de la Lletera
- 3 ous
- 1 mesura del danone de xocolata en pols
- 1 mesura del danone d'oli
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 mesura i mitjana del danone d'ametla mòlta
- Un grapat de nous a trossos
- 1 cullerada de farina
ELABORACIÓ
Batre els ous amb el sucre, afegir l'oli i el danone. Parar la batedora i agregar els altres ingredients.
Folrar el fons de la tartera amb paper de forn. Tirar el contingut i al forn precalfat a 180º fins que en punxar l'escuradents isca net. Quan estiga freda, desemmotllar i adornar al gust
No hay comentarios:
Publicar un comentario