L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 29 de septiembre de 2015



COCAS CON EMBUTIDO (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES

Para la masa:
-225g de harina fuerte
-125 gr de agua
-10 gr de levadura fresca
-25 gr de aceite de oliva
-5 gr de sal

Para el relleno:
-Longaniza, morcilla y chorizo
-Tomate frito casero
-Pimiento verde
-Cebolla
-Orégano

ELABORACIÓN
-Deshacer la levadura en agua tibia, poner todos los ingredientes en la amasadora, amasar unos 5 minutos, dejar reposar tapada con un paño un ratito.(si no tenéis amasadora a mano también se hace muy fácil)
-Extender la masa y poner por encima los ingredientes.
-Meter al horno precalentado a unos 180 grados hasta que veáis que está hecho..eso ya sabemos que cada horno es de una manera, mejor ir controlando, y ya está.
Por supuesto que a esta masa le vale cualquier relleno, eso ya va a gusto de cada uno.


COQUES AMB EMBOTIT (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS

Per a la massa:
-225 g de farina fort
-125 gr d'aigua
-10 gr de llevat fresc
-25 gr d'oli d'oliva
-5 gr de sal

Per al farcit:
-Llonganissa, botifarra i xoriço
-Tomaca fregida casolana
-Pebrot verd 
-Ceba
-Orenga

ELABORACIÓ
-Desfer el llevat en aigua tèbia, posar tots els ingredients en la amaSsadora, pastar uns 5 minuts, deixar reposar tapada amb un drap una estoneta (si no teniu amassadora a mà també es fa molt fàcil)
-Estendre la massa i posar per damunt els ingredients.
-Ficar al forn precalfat a uns 180 graus fins que vegeu que està fet..açò ja sabem que cada forn és d'una manera, millor anar controlant, i ja està.
Per descomptat que a aquesta massa li val qualsevol farciment, açò ja va a gust de cadascun.

No hay comentarios:

Publicar un comentario