COCAS CON EMBUTIDO (Receta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTES
Para la masa:
-225g de harina fuerte
-125 gr de agua
-10 gr de levadura fresca
-25 gr de aceite de oliva
-5 gr de sal
-225g de harina fuerte
-125 gr de agua
-10 gr de levadura fresca
-25 gr de aceite de oliva
-5 gr de sal
Para el relleno:
-Longaniza, morcilla y chorizo
-Tomate frito casero
-Pimiento verde
-Cebolla
-Orégano
ELABORACIÓN
-Deshacer la levadura en agua tibia, poner todos los ingredientes en la amasadora, amasar unos 5 minutos, dejar reposar tapada con un paño un ratito.(si no tenéis amasadora a mano también se hace muy fácil)
-Extender la masa y poner por encima los ingredientes.
-Meter al horno precalentado a unos 180 grados hasta que veáis que está hecho..eso ya sabemos que cada horno es de una manera, mejor ir controlando, y ya está.
Por supuesto que a esta masa le vale cualquier relleno, eso ya va a gusto de cada uno.
-Deshacer la levadura en agua tibia, poner todos los ingredientes en la amasadora, amasar unos 5 minutos, dejar reposar tapada con un paño un ratito.(si no tenéis amasadora a mano también se hace muy fácil)
-Extender la masa y poner por encima los ingredientes.
-Meter al horno precalentado a unos 180 grados hasta que veáis que está hecho..eso ya sabemos que cada horno es de una manera, mejor ir controlando, y ya está.
Por supuesto que a esta masa le vale cualquier relleno, eso ya va a gusto de cada uno.
COQUES AMB EMBOTIT (Recepta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTS
INGREDIENTS
Per a la massa:
-225 g de farina fort
-125 gr d'aigua
-10 gr de llevat fresc
-25 gr d'oli d'oliva
-5 gr de sal
Per al farcit:
-Llonganissa, botifarra i xoriço
-Tomaca fregida casolana
-Pebrot verd
-Ceba
-Orenga
ELABORACIÓ
-Desfer el llevat en aigua tèbia, posar tots els ingredients en la amaSsadora, pastar uns 5 minuts, deixar reposar tapada amb un drap una estoneta (si no teniu amassadora a mà també es fa molt fàcil)
-Estendre la massa i posar per damunt els ingredients.
-Ficar al forn precalfat a uns 180 graus fins que vegeu que està fet..açò ja sabem que cada forn és d'una manera, millor anar controlant, i ja està.
Per descomptat que a aquesta massa li val qualsevol farciment, açò ja va a gust de cadascun.
No hay comentarios:
Publicar un comentario