L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 28 de septiembre de 2015



LOMO ASADO (Receta de Maribel Domínguez Barbero)

Hola!! Hace mucho que no publico nada, en verano me vuelvo muy perezosa con la cocina....pero no dejo de leeros.

Os dejo una receta súper sencilla y muy rica. Si tenéis críos en casa les encantará.

INGREDIENTES
-Un trozo de aprox. 1 kg de lomo de cerdo fresco
-1/4 kg de bacon ahumado
-1/4 kg de queso Havarti
-Unas ramitas de tomillo

ELABORACIÓN
Pedimos que nos corten el trozo de lomo en filetes no muy finos y sin llegar al final. Como si fuera un libro con sus hojas (no sé si me explico bien). Rellenamos entre filete y filete con media loncha de queso y media de bacon. Metemos toda la pieza en un molde alargado y estrecho. La pieza tiene que quedar bien sujeta por el molde para que no se abra. Añadimos unas ramitas de tomillo por los lados del molde y cubrimos con bacon para que no se reseque la parte de arriba.
No añadimos sal. El asado sale lo suficientemente sabroso.
Lo metemos en el horno a unos 180 grados, y los últimos 10 minutos también encendemos la parte de arriba para que se tueste el bacon y el queso. El tiempo no os lo sé decir. Yo voy mirando. Calculo que menos de media hora.
Espero que os guste.



LLOM ROSTIT (Recepta de Maribel Domínguez Barbero)

Hola!! Fa molt que no publique gens, a l'estiu em torne molt mandrosa amb la cuina....però no deixe de llegir-vos.

Us deixe una recepta súper senzilla i molt bona Si teniu xiquets a casa els encantarà.

INGREDIENTS
-Un tros d'aprox. 1 kg de llom de porc fresc
-1/4 kg de bacó fumat
-1/4 kg de formatge Havarti
-Unes ramitas de timó

ELABORACIÓ
Demanem que ens tallen el tros de llom en filets no gaire fins i sense arribar al final. Com si fóra un llibre amb les seues fulles (no sé si m'explique ben). Emplenem entre filet i filet amb mitja rodanxa de formatge i mitjana de bacó. Fiquem tota la peça en un motle allargat i estret. La peça ha de quedar bé subjecta pel motle perquè no s'òbriga. Afegim unes rametes de timó pels costats del motle i cobrim amb bacó perquè no es resseque la part d'a dalt.
No afegim sal. El rostit ix prou saborós.
Ho fiquem en el forn a uns 180 graus, i els últims 10 minuts també encenem la part d'a dalt perquè es torre el bacó i el formatge. El temps no us ho sé dir. Jo vaig mirant. Calcule que menys de mitja hora.
Espere que us agrade.

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