L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 28 de septiembre de 2015



POLLO CAMPURRIANO (Receta de Pili Alonso)

INGREDIENTES
-Un pollo

-100gr de panceta
- una cebolla
-un pimiento verde
-2 tomates
- un vaso de vino blanco
- aceite de oliva, sal y pimienta negra

ELABORACIÓN
Trocear el pollo y salpimentar media hora.
Cortar la panceta, la cebolla y el pimiento muy pequeño. Poner en una cazuela el pollo y dorar , cuando esté dorado, sacarlo y poner la panceta el pimiento y la cebolla, a fuego lento media hora y cuando ya esté poner los dos tomates sin piel ni pepitas y a trocitos y cocer 5 minutos. A continuación pondremos el pollo y el vino, a fuego lento lo coceremos. Buen provecho!



POLLASTRE CAMPURRIANO (Recepta de Pili Alonso)

INGREDIENTS
-Un pollastre
-100gr de cansalada
-una ceba
-un pimentons verds
-2 tomaques
-un got de vi blanc
-oli d'oliva, sal i pebre negre

ELABORACIÓ
Trossejar el pollastre i salpebrar mitja hora.
Tallar la cansalada, la ceba i el pebrot molt xicotet. Posar en una cassola el pollastre i daurar , quan estiga daurat, traure-ho i posar la cansalada, el pebrot i la ceba, a foc lent mitjana hora i quan ja estiga posar les dues tomaques sense pell ni llavors i a trossets i coure 5 minuts. A continuació posarem el pollastre i el vi, a foc lent ho courem. Bon profit!

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