SOLOMILLO AL PEDRO XIMÉNEZ (Receta de Fortu Pérez)
INGREDIENTES
-Dos solomillos
-Una cebolla
-Harina
-Dos copitas de vino Pedro Ximénez ( yo lo compré de la marca Hacendado)
-Sal y pimienta
-Aceite
-Agua
-Dos solomillos
-Una cebolla
-Harina
-Dos copitas de vino Pedro Ximénez ( yo lo compré de la marca Hacendado)
-Sal y pimienta
-Aceite
-Agua
ELABORACIÓN
Cortar y salpimentar los solomillos,
En una sartén echar un poquito de aceite y marcar la carne, reservar.
Añadir un poco más de aceite y rehogar la cebolla cortada en juliana. Añadimos una cucharada de harina y seguimos rehogando unos minutos.
A continuación echar el vino y pasados unos minutos ponemos la carne y cubrimos de agua.Dejar cocer unos 20 minutos más. Y ya está listo para comerDe guarnición al gusto, aquí en casa nos gusta con patatas fritas.
En una sartén echar un poquito de aceite y marcar la carne, reservar.
Añadir un poco más de aceite y rehogar la cebolla cortada en juliana. Añadimos una cucharada de harina y seguimos rehogando unos minutos.
A continuación echar el vino y pasados unos minutos ponemos la carne y cubrimos de agua.Dejar cocer unos 20 minutos más. Y ya está listo para comerDe guarnición al gusto, aquí en casa nos gusta con patatas fritas.
RELLOM Al PEDRO XIMÉNEZ (Recepta de Fortu Pérez)
INGREDIENTS
-Dos relloms
-Una ceba
-Farina
-Dues copetes de vi Pedro Ximénez ( jo vaig comprar el de la marca Hacendado)
-Sal i pebre
-Oli
-Aigua
ELABORACIÓ
Tallar i salpebrar els relloms,
En una paella tirar una miqueta d'oli i marcar la carn, reservar.
Afegir una mica més d'oli i ofegar la ceba tallada en juliana. Afegim una cullerada de farina i seguim ofegant uns minuts.
A continuació tirar el vi i passats uns minuts posem la carn i cobrim d'aigua.
Deixar coure uns 20 minuts més. I ja està llest per a menjar
De guarnició al gust, ací a casa ens agrada amb creïlles fregides.
INGREDIENTS
-Dos relloms
-Una ceba
-Farina
-Dues copetes de vi Pedro Ximénez ( jo vaig comprar el de la marca Hacendado)
-Sal i pebre
-Oli
-Aigua
ELABORACIÓ
Tallar i salpebrar els relloms,
En una paella tirar una miqueta d'oli i marcar la carn, reservar.
Afegir una mica més d'oli i ofegar la ceba tallada en juliana. Afegim una cullerada de farina i seguim ofegant uns minuts.
A continuació tirar el vi i passats uns minuts posem la carn i cobrim d'aigua.
Deixar coure uns 20 minuts més. I ja està llest per a menjar
De guarnició al gust, ací a casa ens agrada amb creïlles fregides.
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