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lunes, 26 de junio de 2017


COCA DE VERDURES (Recepta de Montse Gasch)

INGREDIENTS
-1 fulla de pasta de full
-1 ceba
-1 pebrot vermell
-1 pastanaga
-1 albergínia
-1 tomàquet madur
-6 espàrrecs verds
-enciam
-maionesa
-ceba tendra


PREPARACIÓ
Fregir les verdures tallades ben petites fins que siguin rosses, salpebrar-les.
Tallar la pasta de full en 6 trossos i fer-hi una vora gruixuda.
Posar el tomàquet a sobre de la pasta de full. Repartir-hi les verduretes per sobre i un espàrrec a cada coca.
Fornejar de 10 a 15 minuts a 200ºC.
Servir sobre un llit d'enciam amb una llàgrima de maionesa i una mica de ceba tendra amanida. 
Està molt bona amb un rajolí d'oli d'oliva per sobre.




COCA DE VERDURAS (Receta de Montse Gasch)

INGREDIENTES
-1 hoja de hojaldre
-1 cebolla
-1 pimiento rojo
-1 zanahoria
-1 berenjena
-1 tomate maduro
-6 espárragos verdes
-lechuga
-mayonesa
-cebolla tierna

PREPARACIÓN
Freír las verduras cortadas muy pequeñas hasta que cojan color, salpimentarlas.
Cortar la pasta de hoja en 6 trozos y hacer un borde grueso.
Poner el tomate encima de la pasta de hoja. Repartir las verduritas por encima y un espárrago en cada coca.
Hornear de 10 a 15 minutos a 200ºC.
Servir sobre una cama de lechuga con una lágrima de mayonesa y un poco de cebolla tierna aliñada. 
Está muy buena con un poco de aceite de oliva por encima.

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