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miércoles, 21 de junio de 2017




POLLASTRE AMB SALSA TERIYAKY (Recepta de Lourdes Carbonell)

Hi han dies en que ens bloqueigem, i llavors, tirem de receptes que ens ha donat algú. 
Aquesta recepta, me la va passar la meva jefa, i, llavors no li vaig fer molt de cas... Però avui, quan he anat al super, he vist la salsa en una estantería i no ho he dubtat gens... 


INGREDIENTS (per a quatre persones)
* 2 pits de pollastre tallats a tires. 
* farina 
* oli d'oliva verge extra 
* salsa teriyaky (uns 100 ml)


ELABORACIÓ
1.- Posem a escalfar una mica d'oli en una paella. 
2.- Enfarinem les tires de pollastre i les daurem per tots costats. Reservem sobre paper absorbent. 
3.- Treiem l'excés d'oli de la paella i posem totes les tires de pollastre. Afegim la salsa i deixem coure tot plegat uns minutes 
4.- A l'hora d'emplatar, si veiem que la salsa queda molt espesa, afegiu-hi un rajolí d'aigua i remeneu-ho. Posar la resta de la salsa al damunt i...

A gaudir d'aquest pollastre tan saborós!!!
Bon Profit!!!



POLLO CON SALSA TERIYAKY (Receta de Lourdes Carbonell)


Hay días en que nos bloqueamos, y entonces, echamos de recetas que nos ha dado alguien. 
Esta receta, me la pasó mi jefa, y, entonces no le hice mucho caso... Pero hoy, cuando he ido al súper, he visto la salsa en una estantería y no lo he dudado nada..

INGREDIENTES (para cuatro personas)
* 2 pechugas cortadas a tiras. 
* harina 
* aceite de oliva virgen extra 
* salsa teriyaky (unos 100 ml)

ELABORACIÓN
1.- Ponemos a calentar un poco de aceite en una sartén. 
2.- Enharinamos las tiras de pollo y las doramos por todos lados. Reservamos sobre papel absorbente. 
3.- Retiramos el exceso de aceite de la sartén y ponemos todas las tiras de pollo. Añadimos la salsa y dejamos cocer todo ello unos minutas 
4.- A la hora de emplatar, si vemos que la salsa queda muy espesa, añadid un poco de agua y removedlo. Poner el resto de la salsa encima y
A disfrutar de este pollo tan sabroso!!!
Buen Provecho!!!

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