L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 21 de junio de 2017





SALMOREJO CORDOBÉS (Receta de Encarna Castillo)


INGREDIENTES
- 1kg de tomate de pera
- 200 gr. de miga de pan apretada ( yo he usado la de un pan redondo de mercadona )
- 100 gr. de aceite de oliva virgen
- un ajo 
- sal 
- huevo duro
- taquitos de jamón serrano ( si es ibérico mejor jeje )



ELABORACIÓN
triturar los tomates muy bien ( yo he usado la thermomix pero si se utiliza la batidora manual hay que pelar los tomates para que no nos encontremos los trocitos de pieles ), añadir el pan, el ajo y la sal y seguir triturando. Ahora ir añadiendo poco a poco el aceite sin dejar de batir como si hiciéramos un ajoaceite ( así queda como una crema ). Meter en la nevera para tomar bien fresquito y cuando se vaya a servir ponerle por encima el huevo y el jamón a trocitos pequeñitos, también se le puede poner unas gotitas de aceite.




SALMOREJO CORDOBÉS (Recepta d'Encarna Castillo)

INGREDIENTS
- 1kg de tomaca de pera
- 200 gr. de molla de pa apretada (jo he fet servir la d'un pa redó de mercadona)
- 100 gr. d'oli d'oliva verge
- un all 
- sal 
- ou dur
- taquets de pernil salat (si és ibèric millor jeje)

ELABORACIÓ

triturar les tomaques molt bé (jo he utilizat la thermomix però si s'utilitza la batedora manual cal pelar les tomaques perquè no ens trobem els trossets de pells ), afegir el pa, l'all i la sal i seguir triturant. Ara anar afegint a poc a poc l'oli sense deixar de batre com si férem un allioli (així queda com una crema ). Ficar en la nevera per a prendre ben fresquet i quan es vaja a servir posar-li per damunt l'ou i el pernil a trossets xicotets, també se li pot posar unes gotetes d'oli.

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