ARROZ DE ALCACHOFAS Y GARROFÓN HECHO EN PAELLA (Receta de Mari Carmen Navarro)
Este arroz es uno de los que más me ha sorprendido, lo puso una chica en otro grupo de cocina. Me llamó la atención por los pocos ingredientes que llevaba y la chica me aseguró que no necesitaba nada mas, y así es, os aseguro que si lo hacéis os pasará como a mi...todo esto contando con que a mi hijo no le gustan ni la alcachofa ni el garrofón, a pocas horas ni lo probamos. Espectacular!
INGREDIENTES
-250 gr de alcachofas ya peladas
-200 gr de garrofón
-3 espárragos trigueros (no llevaba, pero yo los he puesto)
-300 gr de arroz
-1 cucharada de pimentón dulce
-Agua y pastilla de avecrem. (era caldo de verduras pero no tenía)
-Cúrcuma
PREPARACIÓN
Poner en la paella aceite de oliva y sofreir la alcachofa y los espárragos a fuego bajo, cuando esté poner el garrofón y sofreir unos 5 minutos más, añadir el pimentón dulce y la cúrcuma, remover y poner enseguida el agua y la pastilla de avecrem.
Hervir un ratito y poner el arroz, cocer unos 18 minutos y listo!
ARRÒS DE CARXOFES I GARROFÓ FET EN PAELLA (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Aquest arròs és un dels quals més m'ha sorprès, ho va posar una xica en un altre grup de cuina. Em va cridar l'atenció pels pocs ingredients que portava i la xica em va assegurar que no necessitava gens mes, i així és, vos assegure que si ho feu us passarà com a la meua...tot açò comptant amb que al meu fill no li agraden ni la carxofa ni el garrofó, a poques hores ni ho provem. Espectacular!
INGREDIENTS
-250 gr de carxofes ja pelades
-200 gr de garrofó
-3 espàrrecs trigueros (no portava, però jo els he posat)
-300 gr d'arròs
-1 cullerada de pimentón dolça
-Aigua i pastilla de avecrem. (era brou de verdures però no tenia)
-Cúrcuma
PREPARACIÓ
Posar en la paella olie d'oliva i sofregir la carxofa i els espàrrecs a foc baix, quan estiga posar el garrofó i sofregir uns 5 minuts més, afegir el pimentó dolç i la cúrcuma, remoure i posar de seguida l'aigua i la pastilla de avecrem.
Bullir unaestoneta i posar l'arròs, coure uns 18 minuts i llest!
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