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miércoles, 30 de marzo de 2016


MOUSSE DE QUESO MASCARPONE Y MANZANA CON MIEL (Receta de Mari Carmen Navarro)


Este postre lo hice para cenar, y puse poca cantidad para que no fuera muy pesado, podéis llenar más los vasitos, eso ya es a gusto.



INGREDIENTES
-1 tarrina de mascarpone de 250 gr
-3 huevos
-5 hojas de gelatina
-Azúcar ( Lo puse a ojo)
-3 manzanas
-Miel y mantequilla



PREPARACIÓN
Poner las hojas de gelatina a hidratar en agua fría
Poner el mascarpone al baño maría, cuando el mascarpone esté líquido poner la gelatina, mezclar y reservar.
Montar a punto de nieve las claras con azúcar al gusto
Batir las yemas también con un poco de azúcar.
Agregar a las claras las yemas y el mascarpone y batir todo junto para que mezcle todo bien, repartirlo en vasitos y dejar enfriar.
Hacer bolitas de manzana, o a rodajitas, como os guste más, poner en una sartén un poco de mantequilla y rehogar las bolitas de manzana, agregar miel y cuando estén hechas poner al grill para que se doren.
Cuando esté cuajado la mousse poner encima la manzana.





MOUSSE DE FORMATGE MASCARPONE I POMA AMB MEL (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquestes postres ho vaig fer per a sopar, i vaig posar poca quantitat perquè no fóra molt pesat, podeu omplir més els gotets, açò ja és a gust.

INGREDIENTS
-1 terrina de mascarpone de 250 gr
-3 ous
-5 fulles de gelatina
-Sucre ( Ho vaig posar a ull)
-3 pomes
-Mel i mantega

PREPARACIÓ
Posar les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda
Posar el mascarpone al bany maría, quan el mascarpone estiga líquid posar la gelatina, barrejar i reservar.
Muntar a punt de neu les clares amb sucre al gust
Batre les gemmes també amb una mica de sucre.
Agregar a les clares les gemmes i el mascarpone i batre tot junt perquè barrege tot bé, repartir-ho en gotets i deixar refredar.
Fer boletes de poma, o a rodanxes, com us agrade més, posar en una paella una mica de mantega i ofegar les boletes de poma, agregar mel i quan estiguen fetes posar al grill perquè es dauren.
Quan estiga quallat la mousse posar damunt la poma.

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