L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 30 de marzo de 2016
POLPETS (Recepta de Nereida Fabuel Alcamí)

Una recepta ben fàcil i sabrossísima.

INGREDIENTS
- Polpets
- Pebre roig dolç
- All
- Llorer
- Pebre negre en pols
- Un poc de sal

ELABORACIÓ
Posar els polpets amb oli, pebre roig dolç, all, llorer, pebre negre en pols i un poc de sal. Deixar adobant-se de deu a dotze hores. Posar en una cassoleta a foc baixet, fins que es consumisca l'aigua que amollen... I fet. S'ha de tenir compte amb la merma del producte. En aquestes fotos la quantitat de polp era tres quarts de kilo.


PULPITOS (Receta de Nereida Fabuel Alcamí)

Una receta bien fácil y sabrosísima.

INGREDIENTES
- Pulpitos
- Pimentón dulce
- Ajo
- Laurel
- Pimienta negra en polvo
- Un poco de sal

ELABORACIÓN
Poner los pulpitos con aceite, pimentón dulce, ajo, laurel, pimienta negra en polvo y un poco de sal. Dejar macerar de diez a doce horas. Poner en una cazuela a fuego bajo, hasta que se consuma el agua que sueltan. Y hecho. Tener en cuenta que el producto merma. En estas fotos la cantidad de pulpo era de 3/4 de kilo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario