L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 6 de marzo de 2016


CREÏLLES FREGIDES AMB CEBA

Seguim amb les coses sencilles de tota la vida, creïlles fregides amb cebetes tendres, res més fàcil i més bo.


INGREDIENTS
-4 creïlles
-1 garbeta de cebes tendres
-4 o 5 alls secs
-Oli d'oliva
-Orenga 



PREPARACIÓ
Posar a la paella oli i els alls secs amb un tallet al mig, poseu les creïlles tallades, les cebes en juliana i sal, a foc suau fins que estiguen molletes, al final poseu una miqueta d'orenga o l'herba que més vos agrade.



PATATAS FRITAS CON CEBOLLA

Seguimos con las cosas secillas de toda la vida, patatas fritas con cebolla fresca, nada más fácil y más bueno.

INGREDIENTES
- 4 patatas
- 1 garba de cebolla tierna
- 4 ó 5 ajos secos
- Aceite de oliva
- Orégano

PREPARACIÓN
Poner aceite a la sartén, y los ajos secos con un cortecito al medio, poner las patatas cortadas, las cebollas en juliana i sal, a fuego suave hasta que estén blanditas. al final poner un poco de orégano o la hierba que más os guste.

No hay comentarios:

Publicar un comentario