CREÏLLES FREGIDES AMB CEBA
Seguim amb les coses sencilles de tota la vida, creïlles fregides amb cebetes tendres, res més fàcil i més bo.
INGREDIENTS
-4 creïlles
-1 garbeta de cebes tendres
-4 o 5 alls secs
-Oli d'oliva
-Orenga
PREPARACIÓ
Posar a la paella oli i els alls secs amb un tallet al mig, poseu les creïlles tallades, les cebes en juliana i sal, a foc suau fins que estiguen molletes, al final poseu una miqueta d'orenga o l'herba que més vos agrade.
PATATAS FRITAS CON CEBOLLA
Seguimos con las cosas secillas de toda la vida, patatas fritas con cebolla fresca, nada más fácil y más bueno.
INGREDIENTES
- 4 patatas
- 1 garba de cebolla tierna
- 4 ó 5 ajos secos
- Aceite de oliva
- Orégano
PREPARACIÓN
Poner aceite a la sartén, y los ajos secos con un cortecito al medio, poner las patatas cortadas, las cebollas en juliana i sal, a fuego suave hasta que estén blanditas. al final poner un poco de orégano o la hierba que más os guste.
No hay comentarios:
Publicar un comentario