L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de mayo de 2017





BACALAO AL HORNO (Receta de María José RM)

INGREDIENTES
-Una bolsa de bacalao congelado al punto de sal
-Un bote de pisto
-Brócoli
-Salsa de ostras


ELABORACIÓN
Mientras calentamos el horno, hervimos el brócoli y preparamos la bandeja de horno con papel de hornear. Ponemos de base el pisto, escurrimos el brócoli y lo colocamos encima del pisto, añadimos el bacalao descongelado y por encima le puse un chorrito de salsa de ostras que compré en un súper chino. Lo metemos al horno una hora 100°. Y..., Bualaaaaá, os digo que está riquísimo. Tengo que confesar que le pedí consejo a Marcos Soriano Carrascosa, pero yo también le dí mi toque. Espero que os guste.




BACALLÀ Al FORN (Recepta de María José RM)

INGREDIENTS
-Una borsa de bacallà congelat al punt de sal
-Un pot de pisto
-Bròcoli
-Salsa d'ostres

ELABORACIÓ
Mentre calfem el forn, bullim el bròcoli i preparem la safata de forn amb paper de hornear. Posem de base el pisto, escorrem el bròcoli i ho col·loquem damunt del pisto, afegim el bacallà descongelat i per damunt li vaig posar un chorrito de salsa d'ostres que vaig comprar en un súper xinès. Ho fiquem al forn una hora 100°. I..., Bualaaaaá, us dic que està riquíssim. He de confessar que li vaig demanar consell a Marcos Soriano Carrascosa, però jo també li dí el meu toc. Espere que vos agrade.



No hay comentarios:

Publicar un comentario