PASTÍS DE DONETTES (Recepta de Cruz Bayarri)
Feia temps que havia vist diferents versions d'aquest pastís, així que em vaig decidir fer la que més em va convèncer. Té un sabor suau a Donettes, molt bona.
INGREDIENTS (Motle de 22cm)
- 250 g de galetes
-120 g de mantega
- 15 donettes
- 500 ml de nata per a muntar
- 250 g de formatge crema
- 150 g de sucre
- 2 sobres de quallada
ELABORACIÓ
Triturar les galetes fins que queden fines, afegir la mantega que tindrem fosa. Barrejar tot fins que quede com una arena mullada. (També podeu crear una base usant donettes)
Repartir la mescla sobre la base del motle que tindrem folrada amb paper de forn. Reservar en la nevera.
Picar els donettes amb una picadora, batedora o ganivet.
En un cassó posar a calfar la nata, el sucre, el formatge, la quallada i els donettes. Calfar a foc mitjà durant uns 7-8 minuts sense deixar de remoure perquè no es creme. Es pot deixar tal qual o passar la batedora com vaig fer jo.
Aboquem la mescla sobre el motle i reservem en la nevera millor d'un dia per a un altre.
Podeu decorar amb el que més us agrade, jo li vaig posar xocolata blanca ratllada i boletes de xocolata, però també podeu fer una cobertura de xocolata.
TARTA DE DONETTES (Receta de Cruz Bayarri)
Hacía tiempo que había visto distintas versiones de esta tarta, así que me decidí hacer la que más me convenció. Tiene un sabor suave a Donettes, muy rica.
INGREDIENTES (Molde de 22cm)
- 250 g de galletas
-120 g de mantequilla
- 15 donetes
- 500 ml de nata para montar
- 250 g de queso crema
- 150 g de azúcar
- 2 sobres de quajada
ELABORACIÓN
Triturar las galletas hasta que queden finas, añadir la mantequilla que tendremos derretida. Mezclar todo hasta que quede como una arena mojada. (También podéis crear una base usando donettes)
Repartir la mezcla sobre la base del molde que tendremos forrada con papel de horno. Reservar en la nevera.
Picar los donettes con una picadora, batidora o cuchillo.
En un cazo poner a calentar la nata, el azúcar, el queso, la cuajada y los donettes. Calentar a fuego medio durante unos 7-8 minutos sin dejar de remover para que no se queme. Se puede dejar tal cual o pasar la batidora como hice yo.
Vertemos la mezcla sobre el molde y reservamos en la nevera mejor de un día para otro.
Podéis decorar con lo que más os guste, yo le puse chocolate blanco rallado y bolitas de chocolate, pero también podéis hacer una cobertura de chocolate.
No hay comentarios:
Publicar un comentario