L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de mayo de 2017












FLOR DE SAÜC (Recepta de Pep Cahors)

Trencaré el misteri de la nit.
Aquesta recepta no la feia desde feia mooolts anys...però amb el que ha plogut aquest any, tot està esplendorós.....i sortir al camp paga la pena.


INGREDIENTS
-2 ous
-1/2 got de llet
-3 cullerades de farina
-Sal
-Pebre blanc
-1/2 cullaradeta de bicarbonat
-FLOR DE SAÜC.(que sigui ben blanca i les tiges apretades)
-1 tall de llimona


TREJEMANEJE.
Ho bateu tot excepte les flors i poseu la fregidora al foc que sigui ben roent.
Suqueu les flors sense tallar la tija (que us servira d'eina i cobert), ho fregiu,  que s'enrrossegi....ho poseu a escòrrer sobre un paper de cuina (excés d'oli és desagradable)
Serviu acompanyat d'un tall de llimona (jo la faig servir en quasi tots els fregits, ajuda a desengreixar), i aprofitant la tija de la flor que us farà de cobert ho engoliu....sabor perfumat, suau i textura melosa al paladar...tot un plaer regal de la natura.
SÀ I BARAT!.




FLOR DE SAÚCO (Receta de Pep Cahors)

Trencare el misterio de la noche.
Esta receta no la hacía desde hacía muchos años...pero con el que ha llovido este año, todo está esplendoroso.....y salir al campo vale la pena.

INGREDIENTES
-2 huevos
-1/2 vaso de leche
-3 cucharadas de harina
-Sal
-Pimienta blanca
-1/2 cucharadita de bicarbonato
-FLOR DE SAÚCO (que sea muy blanca y los tallos apretados)
-1 corte de limón

TREJEMANEJE.
Lo batís todo excepto las flores y ponéis la freidora al fuego que esté bien al rojo vivo.
Mojáis las flores sin cortar el tallo (que os sirviera de herramienta y cubierto), lo freís,  que se tueste....lo ponéis a escurrir sobre un papel de cocina (exceso de aceite es desagradable)
Servís acompañado de un corte de limón (yo la uso en casi todos los fritos, ayuda a desengrasar), y aprovechando el tallo de la flor que os hará de cubierto lo tragáis....sabor perfumado, suave y textura melosa al paladar...todo un placer regalo de la natura.
SANO Y BARATO!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario