L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de mayo de 2017








PASTEL DE MANZANA CON NUECES (Receta de Encarna Perales)


INGREDIENTES
-1/2kg de manzanas
-200 gr de mantequilla
-200 gr de azúcar moreno
-200gr de harina
-4 huevos
-Una cucharada de levadura química
-50 gr de nueces peladas troceadas



PREPARACIÓN
Encender horno 180 grados
Pelar y trocear en daditos las manzanas
En un bol batir la mantequilla en pomada con el azúcar.
Añadir los huevos y mezclar bien.
Incorporar la harina y la levadura , mezclando todo con cuidado.
Preparar un molde.
Echar la mitad de la masa, encima repartir los daditos de manzana, cubrir con el resto de la masa .
Darle unos golpecitos al molde sobre la encimera para repartir bien la masa y cubrir con las nueces troceadas.
Hornear 45 min. 
En frío decorar con azúcar molido.





PASTÍS DE POMA AMB NOUS (Recepta d'Encarna Perales)

INGREDIENTS
-1/2kg de pomes
-200 gr de mantega
-200 gr de sucre bru
-200gr de farina
-4 ous
-Una cullerada de llevat químic
-50 gr de nous pelades trossejades

PREPARACIÓ
Encendre forn 180 graus
Pelar i trossejar en daditos les pomes
En un bol batre la mantega en pomada amb el sucre.
Afegir els ous i barrejar bé.
Incorporar la farina i el llevat , barrejant tot amb cura.
Preparar un motle.
Tirar la meitat de la massa, damunt repartir els daditos de poma, cobrir amb la resta de la massa .
Donar-li uns colpets al motle sobre els fogons per a repartir bé la massa i cobrir amb les nous trossejades.
Hornear 45 min. 
En fred decorar amb sucre mòlt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario