L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de mayo de 2017



GALLETAS DE MANTEQUILLA (Receta de Magdalena Pastor)

INGREDIENTES
- 400 g de harina
- 180 g mantequilla
- 120 g azúcar
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cucharadita de esencia de vainilla o canela

ELABORACIÓN

Amasar todos los ingredientes juntos hasta formar una bola. Envolver en papel film y dejar reposar 30 min en la nevera. Pasado este tiempo estirar entre dos papeles de horno para que no se pegue al rodillo. El grosor ideal esta en torno a 5 mm.
Una vez estirado guardar en nevera 30 min o congelador 10 min. Cortar con cortapasatas deseado. Repetir la operacion hasta acabar la masa. Hornear a 180 grados durante 10 min (pero todo depende del horno).
Dejar enfriar en una rejilla y voilà!
Éstas están decoradas con fondant de colores pero sin nada están buenísimas. 
Los niños se lo pasan en grande.




GALETES DE MANTEGA (Recepta de Magdalena Pastor)


INGREDIENTS
- 400 g de farina
- 180 g mantega
- 120 g sucre
- 1 ou
- 1 polsim de sal
- 1 cucharadita d'essència de vainilla o canyella

ELABORACIÓ
Pastar tots els ingredients junts fins a formar una bola. Embolicar en paper film i deixar reposar 30 min en la nevera. Passat aquest temps estirar entre dos papers de forn perquè no es pegue al corró. El grossor ideal aquesta entorn de 5 mm.
Una vegada estirat guardar en nevera 30 min o congelador 10 min. Tallar amb cortapastas desitjat. Repetir l'operació fins a acabar la massa. Enfornar a 180 graus durant 10 min (però tot depèn del forn).
Deixar refredar en una reixeta i voilà!
Aquestes estan decorades amb fondant de colors però sense res estan boníssimes. 
Els xiquets li'l passen en gran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario