PASTÍS DE CARN I ESPINACS (Recepta de Pep Cahors)
Volia fer alguna cosa diferent......i buscant per el congelador i la nevera n'he tret aixó.
INGREDIENTS
-Un sobre de mozzarela ratllada
-Un paquet congelat d'espinacs picats (no en fulles).
-450 de carn picada de vedella (és el que he trobat al congelador)
-4 cullerades soperes de pà ratllat.
-6 ous.
-Cumí.
-Sal.
TREJEMANEJE
Fiquem tots els ingredients en un bol i ho amassem....forrem una safata de forn amb tapa, de paper de forn... ho aboquem....i ho fiquem a coure amb el forn precalentat 30 min.
SENSE OLIS!.....
Prous greixos collona!....que estem d'operacion bikini!.
PASTEL DE CARNE Y ESPINACAS (Receta de Pep Cahors)
Volia hacer una cosa diferente y buscando por el congelador y la nevera he sacado esto.
INGREDIENTES
No hay comentarios:
Publicar un comentario