L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 30 de enero de 2017





CASCA DE REIS (Receta d'Amparo Martínez)
Recepta  de Toni Rodríguez, Mestre sucrer de Gandia

INGREDIENTS
Per fer el massapà:
-500 grs de ametla (jo he posat 700 perque s'enganxava)
-500 grs de sucre
-3 ous
-La ralladura d'una llima


-Confitura de moniato
-Sucre glas
-1 ou


ELABORACIÓN
Mesclar tots els ingredients del massapà, fer una rosquilla i obrir un poc per farcir de moniato, estirar i fer un rotllo, pintar en rovell d'ou. Ficar al forn 20 minuts a 200 graus. Batre una clara a punt de neu i afegir sucre glas fins que parega pasta de dents, adornar quan la casca es gele.
Ací en Puçol en la Jijonenca la venen farcida de rovells confitats i en ma casa sempre l'hem tingut per a Reis.




CASCA DE REYES (Receta de Amparo Martínez)
Receta de Toni Rodríguez, Maestro pastelero de Gandía

INGREDIENTES
Para hacer el mazapán:
- 500 g de almendra (yo he puesto 700 porqué se pegava)
- 500 g de azúcar
- 3 huevos
- La ralladura de un limón

- Confitura de boniato
- Azúcar glass
- 1 huevo

ELABORACIÓN
Mezclar todos los ingredientes del mazapán, hacer una rosquilla y abrir un poco para rellenar de boniato, estirar y hacer un rollo, pintar con yema de huevo. Poner al horno 20 minutos a 200 grados. Batir una clara a punto de nieve y añadir azúcar glas hasta que parezca pasta de dientes, adornar cuando la casca esté fría.



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