L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 2 de enero de 2017









TUTTI-VERDURI AL FORN, AMB FALSA BEIXAMEL (Recepta de Pep Cahors)

IINGREDIENTS
-Una fulla de gelatina.
-1/2 cullerada de farina i punt.
-Llet descremada.
-Sal, cúrcuma, curri o el que volgueu...nou moscada, pebre blanc, etc.
-Verdures que tingueu per la nevera, o al gust: Jo he fet servir patata, brécol (brocoli), col-i-flor, i xampinyons.


TREJEMANEJE
Coure les verduretes al "dente"...i la patata a part, amb pell, per que no es desfaci.
Pelar les patates i posar-les al fons de la safata disposant després, les verduretes al vostre gust.


Per la falsa Beixamel. (sense mantega):
Posar una làmina de gelatina amb llet tèbia descremada mig matí, i retirar les làmines al cap d'una estona..
En una paella a foc lent posem la farina i afegim la llet lentament....per que no ens faci grumolls......i remenem amb el batedor de mà, anem lligant.
O aboquem a la safata de la verdura, amb parmesà per gratinar...i andando!

SALUT!



TUTTI-VERDURI AL HORNO CON FALSA BECHAMEL (Receta de Pep Cahors)

INGREDIENTES
- Una hoja de gelatina
- 1/2 cucharada de harina
- Leche desnatada
- Sal, cúrcuma, curry o lo que queráis...nuez moscada, pimienta blanca, etc.
- Verduras que tengáis por la nevera o al gusto: yo he puesto patata, brócoli, coliflor y champiñones.


TREJEMANEJE
Cocer las verduras al dente y la patata a parte, con piel, para que no se deshaga.
Pelar las patatas y ponerlas en el fondo de la bandeja, disponiendo las verduras a vuestro gusto.

Para la falsa bechamel (sin mantequilla):
Poner la lámina de gelatina con leche tíbia desnatada media mañana, y retirar la lámina al cabo de un rato.
En una paella a fuego lento ponemos la harina y añadimos la leche lentamente, para que no se hagan grumos, y removemos con la batidora de mano y vamos ligando.
Lo vertemos a la bandeja de la verdura, con parmesano para gratinar y andando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario