L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 30 de enero de 2017
POLLASTRE A LA TARONJA EN COCOTTE (Recepta de Pep Cahors)

INGREDIENTS
- Pollastre
- Clau d'espècie
- Gingebe en pols
- Cebetes
- Una cabeça d'alls
- Sal
- El suc de dues taronges
- La ratlladura sencera de la pell d'una taronja
- Dues taronges

TREJEMANEJE
Posem la cocotte al forn amb el suc de dues taronges, les cebetes i la cabeça d'alls. Quan comenci a caramelittzar, afegim el pollastre farcit amb una taronja i especiat amb sal, gingebre, i la ratlladura de la taronja. Afegim la taronja sobrant repartida per la cocotte i cap al forn. Fixeu-vos que no he posat gens d'oli, en la cocotte tot es cou amb la seva pròpia substància.
Ara que tenim bones taronges al país és el moment d'aprofitar productes propis i frescos.POLLO A LA NARANJA EN COCOTTE (Receta de Pep Cahors)


INGREDIENTES
- Pollo
- Clavo
- Gengibre en polvo
- Cebollitas
- Una cabeza de ajos
- Sal
- El zumo de dos naranjas
- La ralladura entera de la piel de una naranja
- Dos naranjas

ELABORACIÓN
Ponemos  la cocotte al horno con el zumo de dos naranjas, las cebollitas y la cabeza de ajos. Cuando empiece a caramelizar, añadimos el pollo relleno con una naranja y especiado con sal, gengibre y la ralladura de la naranja. Añadimos la naranja sobrante repartida por la cocotte y al horno. Fijaos que no he puesto nada de aceite, en la cocotte todo se cuece con su propia sustancia.
Ara que tenemos buenas naranjas al país es el momento de aprovechar productos propios y frescos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario