CINTAS AL ROQUEFORT CON ESPINACAS (Receta de Ana Belén Castillo)
INGREDIENTES
- Cintas de pasta
- Media cebolla
- Espinacas (esta es congelada en hojas)
- Unos pocos piñones
- Un buen trozo de queso roquefort
- Un brick de nata.
ELABORACIÓN
Dorar media cebolla y añadir la espinaca, saltearla un poco hasta que se deshaga, añadir unos pocos piñones, luego añadir un buen trozo de queso, Cuando se deshaga añadir un brick de nata y listo.
CINTES Al ROCAFORT AMB ESPINACS (Recepta d'Ana Belén Castillo)
INGREDIENTS
- Cintes de pasta
- Mitja ceba
- Espinacs (aquesta és congelada en fulles)
- Uns pocs pinyons
- Un bon tros de formatge rocafort
- Un brick de nata.
ELABORACIÓ
Daurar mitja ceba i afegir l'espinac, hofegar-la una mica fins que es desfaça, afegir uns pocs pinyons, després afegir un bon tros de formatge, Quan es desfaça afegir un brick de nata i llest.
No hay comentarios:
Publicar un comentario