L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 30 de enero de 2017





PASTÍS DE 3 XOCOLATES A LA TARONJA

Aquesta és el pastís que vaig fer per al sant de la meua àvia i ma tia, és una versió del pastís de tres xocolates que ja vaig publicar fa temps   http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2015/05/pastis-de-3-xocolates-recepta-de-cruz.html
Però vos explique com l'he fet per si vos interessa

INGREDIENTS (motle de 22 cm)
- 1 rulo de galetes María
- 80 g de mantega fosa
- Per a la capa de xocolata negra: 150 g de xocolata negra amb taronja; 250 ml nata per a postres; 250 ml llet sencera; 1 sobre de quallada; sucre al gust
- Per a la capa de xocolata amb llet: 150 g de xocolata amb llet; 250 ml nata; 250 ml llet; 1 sobre de quallada; la pell d'una taronja
- Per a la capa de xocolata blanca: 150 g de xocolata blanca; 375 ml nata; 125 ml suc de taronja; 1 sobre de quallada

ELABORACIÓ
Triturar les galetes i afegir la mantega fosa, formant una mescla homogènia. Repartir sobre la base del motle (amb paper de forn) fins que quede una capa uniforme.
1º capa: en un cassó abocar tots els ingredients i remoure fins que queden ben dissolts durant uns 7 minuts sense que arribe a bullir, o quan comence bullir apagar el foc. Podeu passar la batedora perquè quede més fi. Abocar sobre el motle i deixar quallar.
2º capa: en un cassó abocar la nata, la llet i la pell de la taronja, quan estiga calenta afegir la quallada i la xocolata, calfar fins que quede ben dissolt,  (igual que l'anterior) retirar la pell de la taronja. Abocar sobre la capa anterior amb cura. Perquè no se separen les capes podeu fer unes ratlles amb una forqueta sobre la primera capa abans d'abocar la segona. Deixar quallar
3º capa: en un cassó abocar la nata, el suc de taronja (colat), la quallada i la xocolata, calfar fins que quede ben dissolt (igual que les altres dues). Abocar sobre la capa anterior amb cura. Deixar en la nevera d'un dia per a un altre.




TARTA DE 3 CHOCOLATES A LA NARANJA

Esta es la tarta que hice para el santo de mi abuela y mi tia, es una versión de la tarta de tres chocolates que ya publiqué hace tiempo  http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2015/05/pastis-de-3-xocolates-recepta-de-cruz.html 
Pero os cuento cómo la he hecho por si os interesa

INGREDIENTES (molde de 22 cm)
- 1 rulo de galletas María
- 80 g de mantequilla fundida
- Para la capa de chocolate negro: 150 g de chocolate negro con naranja; 250 ml nata para postre; 250 ml leche entera; 1 sobre de cuajada; azúcar al gusto
- Para la capa de chocolate con leche: 150 g de chocolate con leche; 250 ml nata; 250 ml leche; 1 sobre de cuajada; la piel de una naranja
- Para la capa de chocolate blanco: 150 g de chocolate blanco; 375 ml nata; 125 ml zumo de naranja; 1 sobre de cuajada

ELABORACIÓN
Triturar las galletas y añadir la mantequilla fundida, formando una mezcla homogénea. Repartir sobre la base del molde (con papel de horno) hasta que quede una capa uniforme.
1º capa: en un cazo verter todos los ingredientes y remover hasta que queden bien disueltos durante unos 7 minutos sin que llegue a hervir, o cuando empiece hervir apagar el fuego. Podéis pasar la batidora para que quede más fino. Verter sobre el molde y dejar cuajar.
2º capa: en un cazo verter la nata, la leche y la piel de la naranja, cuando esté caliente añadir la cuajada y el chocolate, calentar hasta que quede bien disuelto,  (igual que la anterior) retirar la piel de la naranja. Verter sobre la capa anterior con cuidado. Para que no se separen las capas podéis hacer unas rayas con un tenedor sobre la primera capa antes de verter la segunda. Dejar cuajar
3º capa: en un cazo verter la nata, el zumo de naranja (colado), la cuajada y el chocolate, calentar hasta que quede bien disuelto (igual que las otras dos). Verter sobre la capa anterior con cuidado. Dejar en la nevera de un día para otro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario