AMANIDA DE PASTA VARIADA (Recepta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTS
- Pasta de colors
- 1 pit de pollastre tallat a tires
- 1 pot de creïlles bullides (que tenia al rebost)
- 2 ous bullits
- 1 pot de panís
- 1 tomàquet gran pelat i tallat a trossets
- 1 llauna de tonyina natural
- 1 poma pelada i tallada a trossets
- Julivert
- Un polsim de sal
- Per lligar l'amanida en lloc d'oli li he ficat 2 cullerades de maionesa "light"
ELABORACIÓ
Després de bullir la pasta, els trossets de pit de pollastre i els ous, barrejar junt amb la resta d'ingredients, refrescar i a dinar.
ENSALADA DE PASTA VARIADA (Receta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTES
- Pasta de colores
- 1 pechuga cortada a tiras
- 1 bote de patatas hervidas (que tenía en la despensa)
- 2 huevos hervidos
- 1 bote de maíz
- 1 tomate grande pelado y cortado a trocitos
- 1 lata de atún natural
- 1 manzana pelada y cortada a trocitos
- Perejil
- Una pizca de sal
- Para ligar la ensalada en lugar de aceite le he puesto 2 cucharadas de mayonesa "light"
ELABORACIÓN
Después de hervir la pasta, los trocitos de pechuga y los huevos, mezclar junto con el resto de ingredientes, refrescar y a comer.
No hay comentarios:
Publicar un comentario