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martes, 6 de septiembre de 2016



GARRETAS DE CORDERO AL HORNO (Receta de Mari Carmen Navarro)


En casa no somos muy de carne, pero las vi y me apetecieron, no hay que ser buen cocinero para que esto salga bueno, son de esas cosas que siempre salen bien. Que bueno estaba!



INGREDIENTES
-Garretas de cordero
-ajos, cebollas y patatas
-Sal, pimienta, tomillo, romero
-Brandy 
-Vino blanco
-Un poco de agua
-Aceite de oliva 



PREPARACIÓN
Salpimentar y poner las especias, poner los ajos, cortar las verduras y todo en crudo a la cazuela de barro, regar con el brandy, el vino y un poco de agua y al horno a 170 grados unas 2 horas, dando la vuelta de vez en cuando. Espectacular!




GARRETES DE XAI Al FORN (Recepta de Mari Carmen Navarro)

A casa no som molt de carn, però les vaig veure i em van venir de gust, no cal ser bon cuiner perquè açò isca bé, són d'aquelles coses que sempre ixen bé. Que bé estava!

INGREDIENTS
-Garretes de xai
-alls, cebes i creïlles
-Sal, pebre, timó, romaní
-Brandy 
-Vi blanc
-Una mica d'aigua
-Oli d'oliva 

PREPARACIÓ

Salpebrar i posar les espècies, posar els alls, tallar les verdures i tot en cru a la cassola de fang, regar amb el brandy, el vi i una mica d'aigua i al forn a 170 graus unes 2 hores, donant la volta de tant en tant. Espectacular!

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