L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 9 de septiembre de 2016






PASTEL DE HIGOS (Receta de Encarna Castillo)

INGREDIENTES
- Higos
- 3 huevos
- 150 gr. de azúcar
- 190 gr. de harina
- 3/4 litro de leche
- medio sobre de levadura
- un pellizco de sal
- azúcar glass
- mermelada al gusto ( yo de albaricoque )

PREPARACIÓN
Batir los huevos con el azúcar. Añadir la harina, la levadura, la sal y la leche y batir bien hasta mezclar. Volcar la mezcla en un molde forrado con papel vegetal o untado con mantequilla y espolvoreado de harina. Colocar las rodajas de higo por encima y hornear a 180º. Cuando esté casi a punto sacar y espolvorearlo con el azúcar glass y volver a meterlo en el horno. 
Cuando esté doradito sacar y pintar con la mermelada disuelta con dos cucharadas de agua.




PASTÍS DE FIGUES (Recepta d'Encarna Castillo)

INGREDIENTS
- Figues
- 3 ous
- 150 gr. de sucre
- 190 gr. de farina
- 3/4 litre de llet
- mitjà sobre de llevat
- un pessic de sal
- sucre glass
- melmelada al gust ( jo d'albercoc )

PREPARACIÓ
Batre els ous amb el sucre. Afegir la farina, el llevat, la sal i la llet i batre bé fins a barrejar. Bolcar la mescla en un motle folrat amb paper vegetal o untat amb mantega i escampat de farina. Col·locar les rodanxes de figa per damunt i enfornar a 180º. Quan estiga quasi a punt traure i escampar-ho amb el sucre glass i tornar a ficar-ho en el forn. 
Quan estiga doradet traure i pintar amb la melmelada dissolta amb dues cullerades d'aigua.

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