L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 17 de abril de 2015







ARROS AL FORN (Recepta de Maria Ribelles)
INGREDIENTS
500 g. Costella de porc
4 llonganisses 
2 o 3 botifarres de ceba
 2 xoriços
 una creilla
 un cap d'alls secs
 700g. d'arrós
 caldo d'olla 
aigua (jo mesure en got d'aigua ,cada got d'arrós ,got i mig d'caldo)
pimentó sec amb una picaeta de alls 
julivert i cacao 
 ELABORACIO:
 Es freig tot menys els xoriços i les botifarres, quàn jà està els sofregis el arrós amb els alls ,es fica tot en la caçola de fang amb el caldo ,es tira la picaeta per damunt i al forn a 200 durant 20 - 30 m.

No hay comentarios:

Publicar un comentario