L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 7 de abril de 2015




PANQUEMAO (Receta de Maria Ribelles)

Ingredients: Una tassa i mitja de llet, mitja tassa d'oli,mitja tassa d'oli per a treballar-les,4 ous, mitja llima rallada,200g.de sucre ,rent 50g
Es barreja els ous en la batedora ben batuts,després els liquids,el rent es desfá amb la llet tibia,es barregen tots,s'afig el sucre i la farina,s'ha de quedar molleta.Es pasta bé ,es fan els pans cremats,se possa en una cassola aigua ha bullir i anem pasant els pa cremats d'un en un,ficanlos damunt de la cassola amb la llanda,per a que putgen.Se pasen d'oú es posen sucre per damunt i al forn a 200°, segons el forn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario