L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 10 de abril de 2015


QUALLA (Receta de Maria Ribelles)

Plat de tradiçió amb la meva familia per a nadal i festes.

INGREDIENTS PER L´OLLA:


2 manetes de porc, 2 codillos de porc o tres quarts de magre, 2 cues de porc,un quart de gallina, un quart i mig de cansalada i 400 g de cigrons.
Un kilo i mig de arròs, 3 xoriços,3 blanquets, i 3 botifarres.



INGREDIENTS PER A LES PILOTES:

200 g d'armela, 10 yemes d'ou, la cansalada d'olla, 400 g de pa rallat, julivert, caynella, les clares per a passar les pilotes en total 18 ous contant els que s'han de tirar per damunt del arròs.

Es mescla l'armela el ps,la cansalada,les yemes el julivert,la canyella i es prova de sal, es fan les pilotes es passen per les clares i els reserven,el que sobra de clares es mescla amb els 8 ous que falten.Es fs un sofregit amb ceba i tomaca es tira el caldo per a fer l'arròs a mitjana cocció.En una cassola de fang es posa l'arròs es tira per damunt els cigrons, a continuació es tira per damunt els oús batuts, i es va afegint la carn( les cues de porc ,les manetes,la gallina ,els lleven els osos i el magre o codillos) el embotit es talla a rodanxes i es fica per damunt i per últim les pilotes.es fica al for precalfat a 200 °segons el forn, de 20 a 30 minuts. bon profit !

No hay comentarios:

Publicar un comentario