L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 6 de julio de 2016



ALBÓNDIGAS EN SALSA  (Receta de Mari Carmen Navarro)


INGREDIENTES
Para las albóndigas:
-1/2 k de carne picada mixta
-1 huevo
-1 rebanada de pan bimbo mojada con leche y escurrida
-Sal, canela, tomillo, perejil, ajo
-Harina para rebozarlas



Para la salsa:
-1 cebolla grande
-3 zanahorias
-1 bote de guisantes
-2 patatas
-2 ajos
-Avellanas
-Vino blanco
-1 pastilla de avecrem
-Agua



PREPARACIÓN
Mezclar todos los ingredientes para hacer la masa, formar las bolas y pasar por harina, freír y reservar.
En el mismo aceite rehogar la cebolla, las zanahorias, las patatas a cuadritos, las avellanas machacadas, poner el vino y dejar reducir, poner el agua, la pastilla, los guisantes y las albóndigas y dejar cocer hasta que estén las zanahorias tiernas, yo lo he cocido en la olla exprés unos 7 minutos.
De guarnición he puesto arroz especial para guarniciones, hervido y aderezado con aceite y vinagre.




MANDONGUILLES EN SALSA  (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS
Per a les mandonguilles:
-1/2 k de carn picada mixta
-1 ou
-1 llesca de pa bimbo banyada amb llet i escorreguda
-Sal, canyella, timó, julivert, all
-Farina per a arrebossar-les

Per a la salsa:
-1 ceba gran
-3 carlotes
-1 pot de pèsols
-2 creïlles
-2 alls
-Avellanes
-Vi blanc
-1 pastilla d' avecrem
-Aigua

PREPARACIÓ
Barrejar tots els ingredients per a fer la massa, formar les boles i passar per farina, fregir i reservar.
En el mateix oli ofegar la ceba, les carlotes, les creïlles a quadrets, les avellanes picades, posar el vi i deixar reduir, posar l'aigua, la pastilla, els pèsols i les mandonguilles i deixar coure fins que estiguen les carlotes tendres, jo ho he cuit en l'olla exprés uns 7 minuts.

De guarnició he posat arròs especial per a guarnicions, bullit i amanit amb oli i vinagre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario