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martes, 19 de julio de 2016





TARTA RED VELVET- THERMOMIX (Receta de Carolina Vázquez)

INGREDIENTES
Bizcocho:
-4 huevos
-320g  azúcar 
-320 g harina
-190 g girasol
-1sobre azúcar vainillada 
-1 cucharadas cacao
-1 pellizco sal
-Colorante rojo
-1 cucharadita vinagre blanco 
-1 sobre levadura


Para el relleno
-80 g azúcar glass
-300 g  queso crema 
-500 g nata para montar
- Esencia vainilla


ELABORACIÓN
Poner en vaso seco la harina, cacao, sal, azúcar vainillado y levadura, 6 segundos, velocidad 6. Sacar y reservar.
Colocar mariposa y añadir los huevos, azúcar, 6 minutos, 37 grados, velocidad 4. Después poner 6 minutos más a velocidad 4, sin temperatura.
Mezclar en un bol la leche, colorante y vinagre e ir removiendo. 
Añadir por el bocal el aceite y la mezcla del colorante y mezclar 6 segundos, velocidad 2.
Incorporar la harina reservada y programar 15 segundos, velocidad 4, volcar en molde y hornear a 180 grados durante 30 minutos.

Relleno: Poner la mariposa y añadir todos los ingredientes velocidad 3 y medio hasta que monte la nata.

Montaje
Cortar bizcocho en tres discos, una vez que esté frío, .
Emborrachar bizcocho, poner capas de crema entre capas de bizcocho, terminar la última capa con crema de queso. Para decoración utilizar el bizcocho que se ha desestimado para igualar la tarta, utilizarlo desmigado pegándolo en modo de cobertura.




PASTÍS RED VELVET- THERMOMIX (Recepta de Carolina Vázquez)

INGREDIENTS
Bescuit:
-4 ous
-320g  sucre 
-320 g farina
-190 g girasol
-1sobre sucre avainillat 
-1 cullerades cacau
-1 pessic sal
-Colorant roig
-1 culleradeta vinagre blanc 
-1 sobre llevat

Per al farcit
-80 g sucre glass
-300 g  formatge crema 
-500 g nata per a muntar
- Essència vainilla

ELABORACIÓ
Posar en got sec la farina, cacau, sal, sucre avainillat i llevat, 6 segons, velocitat 6. Traure i reservar.
Col·locar papallona i afegir els ous, sucre, 6 minuts, 37 graus, velocitat 4. Després posar 6 minuts més a velocitat 4, sense temperatura.
Barrejar en un bol la llet, colorant i vinagre i anar removent. 
Afegir pel bocal l'oli i la mescla del colorant i barrejar 6 segons, velocitat 2.
Incorporar la farina reservada i programar 15 segons, velocitat 4, bolcar en motle i enfornar a 180 graus durant 30 minuts.
Farcit: Posar la papallona i afegir tots els ingredients velocitat 3 i mitjà fins que munte la nata.

Muntatge
Tallar bescuit en tres discos, una vegada que estiga fred, .
Emborratxar bescuit, posar capes de crema entre capes de bescuit, acabar l'última capa amb crema de formatge. Per a decoració utilitzar el bescuit que s'ha desestimat per a igualar el pastís, utilitzar-ho esmollat pegant-ho en manera de cobertura.

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