L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 19 de julio de 2016



TARTA DE HOJALDRE, PERA Y CREMA DE AVELLANAS (Receta de Amparo Segarra)

INGREDIENTES
- Una lámina de hojaldre
- 125 g avellana tostada y molida
- 125 g margarina
- 125 g azúcar glass
- 25 g de harina
- 2 huevos
- 25 m licor avellanas
- 5 peras medianas

ELABORACIÓN
Cortar a gajos las peras para el adorno, lo que sobre lo juntamos con el resto de ingredientes. Cuando esté como una papilla se echa encima del hojaldre y después se ponen las peras a gajos. Al horno  a 180º  30 minutos, cuando se saque, pintar con almíbar para darle brillo.




PASTÍS DE PASTA FULLADA, PERA I CREMA D'AVELLANES (Recepta d'Amparo Segarra)

INGREDIENTS
- Una làmina de pasta fullada
- 125 g avellana torrada i mòlta
- 125 g margarina
- 125 g sucre glass
- 25 g de farina
- 2 ous
- 25 m licor avellanes
- 5 peres mitjanes

ELABORACIÓ
Tallar a grillons les peres per a la decoració, el que sobre ho ajuntem amb la resta d'ingredients. Quan estiga com una papilla s'aboca damunt de la pasta fullada i després es posen les peres a grillons. Al forn  a 180º  30 minuts, quan es traga, pintar amb almívar per a donar-li lluentor.

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