BRISA D'ESPINACS I PIT DE POLLASTRE (Recepta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTS
- 1 plantxa de pasta brisa
- 250 g d'espinacs
- 1 pit de pollastre tallat xicotet
- 3 tallades fines de pernil dolç
- 4 tallades de formatge gouda o havarti
- Formatge parmesà ratllat
- 1 ou per pintar el roll i llavors de sèsam
ELABORACIÓ
En una paella saltejar amb poc d'oli el pit de pollastre i els espinacs, salpebrar i deixar refredar.
Damunt de la plantxa de pasta brisa, ficar el pernil dolç, els espinacs, el pit de pollastre i els formatges.
Fer un roll i ficar-lo damunt d'una safata folrada de paper de forn, pintar el roll amb l'ou batut i ficar les llavors de sèsam per damunt.
Ficar al forn a 180º durant 10-15 minuts
BRISA DE ESPINACAS Y PECHUGA DE POLLO (Receta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTES
- 1 plancha de pasta brisa
- 250 g de espinacas
- 1 pechuga de pollo cortada pequeña
- 3 cortadas finas de jamón dulce
- 4 cortadas de queso gouda o havarti
- queso parmesano rallado
- 1 huevo para pintar el rollo y semillas de sésamo
ELABORACIÓN
En una sartén, saltear con poco aceite la pechuga de pollo y las espinacas, salpimentar y dejar enfriar.
Encima de la plancha de pasta brisa, poner el jamón dulce, las espinacas, la pechuga de pollo y los quesos.
Hacer un rollo y ponerlo encima de una bandeja forrada con papel de horno, pintar el huevo con el huevo batido y poner las semillas de sésamo por encima.
Poner en el horno a 180º durante 10-15 minutos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario